Kutha Pahlawan

0
6

’Kutha Pahlawan’’

Panas sing kaya cidek surya
Nanging ora ngalangi semangat kulo
Ing kutha surabaya

Limang dina liburan
Nanging ora keroso
Kula tansah keingan
Sejarah perjuangane bung tomo
Uga pula kaleh pengorbanan
Merjuang kaleh konco-konco
Sing sak niki dadi Surabaya kutha pahlawan

Taman-taman sing indah
Uga resik tanpa ana sampah
Bijaksana temen pemerintah
Sing gawe aku tambah bungah

LEAVE A REPLY